Skip to content

- Markedet vil bikke 500 milliarder kroner i 2025

Hver dag bruker millioner av mennesker insulin. Ved å bytte ut nålestikk med en hudspray med insulin, vil Norske InsuLife revolusjonere måten insulin tilføres på. Nå frir de til investorene. – Stort potensial for verdiutvikling, sier daglig leder.

– Vi ønsker å forenkle og forbedre hverdagen for mennesker med diabetes, sier Åge Nærdal.

Han er daglig leder i InsuLife. Et norsk selskap som nå utvikler en hudspray som tilfører kroppen insulin – helt uten nålestikk.

– Vi tror mange ønsker å slippe nålestikkene. En dose hudspray kan påføres diskret og vil trolig oppleves som en enklere måte å ta insulin på.

Han sier videre at sprayen skal brukes utenpå huden, og sterilproduksjon er derfor ikke nødvendig. Følgelig kan den produseres billigere enn insulin til injeksjon. Fordi den har god holdbarhet ved romtemperatur, trenger hudsprayen heller ikke kjøletransport, påpeker Nærdal.Invester nå

Skjermbilde 2022-08-04 kl. 15.16.36

Og markedet er stort. Nærdal viser til tall som viser at over 150 millioner mennesker trenger daglig tilførsel av insulin.

– Av dem som trenger insulin, er det per i dag kun en av to som har tilgang på medisinen. Videre forventer International Diabetes Federation at det innen 2045 vil være rundt 750 millioner mennesker med diabetes, sier Nærdal.

InsuLifes strategi er å selge insulinspray til konkurransedyktige priser i land med god betalingsevne.

– Samtidig skal produktet gjøres tilgjengelig til lave, men bærekraftige priser i utviklingsland, sier Nærdal.

247fe178-55f3-4a6d-80d2-b599e656968f

SATSER: Daglig leder Åge Nærdal har store ambisjoner for InsuLife. Foto: Schibsted Partnerstudio

Spennende fase

Bak selskapet står et sterkt internasjonalt team med solid kompetanse fra både utvikling og kommersiell drift i legemiddelbransjen. Nærdal har selv over 35 års erfaring blant annet fra et av de største globale legemiddelselskapene.

De har allerede kommet godt på vei, og høsten 2022 skal første kontrollerte kliniske studie gjennomføres.

– Vi er også i dialog med et globalt selskap som har uttrykt interesse for en kommersiell avtale, sier Nærdal.

Via en emisjon på Folkeinvest.no søker de nå investorer for å finansiere studien, samt å styrke organisasjonen. Målet er å hente inn mellom 12,5 og 25 millioner kroner.

– Oppnås maksimalbeløpet på 25 millioner kroner, vil vi også søke om klinisk fase 2-studie i type 2-diabetespasienter i USA, sier Nærdal.

2f4f2f44-76ee-46fc-91e8-1137cbc4502fSTERKT TEAM: InsluLife-teamet har bakgrunn fra både legemiddelbransjen samt kompetanse fra blant annet forretningsutvikling og innovasjon. Daglig leder Åge Nærdal i midten.Foto: Schibsted Partnerstudio  

– Markedet vil bikke 500 milliarder

Selv anser Nærdal InsuLife som en sjelden investeringsmulighet for deg som vil investere både med hjernen og hjertet.

– Selskapet kan bidra til å forbedre hverdagen for svært mange mennesker. Det har derfor stort potensial for verdiutvikling, sier han og fortsetter:

 – Insulinmarkedet er et gigantmarked som vokser raskt. ResearchAdMarkets.com estimerer at markedet vil bikke 500 milliarder kroner i 2025, sier Nærdal.

Han peker også på at InsuLife har kort vei til markedet sammenlignet med nye legemiddelmolekyler.

– Investorer kan for øvrig merke seg at vi planlegger børsnotering i 2023, avslører han.

Snart tilgjengelig

På Folkeinvest.no kan investorer og andre interessenter til enhver tid følge aktuelle kampanjer fra InsuLife og andre selskaper som søker kapital.

 

Dette er Insulife
Norsk selskap som utvikler en hudspray som tilfører insulin uten nålestikk. Hensikten er å forenkle og forbedre hverdagen for mennesker med diabetes.
Insulinsprayen er klar for klinisk utprøving.
Første kontrollerte kliniske studie (Fase 1) skal gjennomføres høsten 2022. Når resultatene fra denne foreligger, vil selskapet søke råd hos regulatoriske myndigheter (European Medicines Agency og Food and Drug Administration) med tanke på hva som vil kreves av ytterligere studier for å få markedsføringstillatelse i Europa og USA.
Selskapet er allerede i dialog med et globalt selskap som har uttrykt interesse for en kommersiell avtale.
InsuLife-teamet har solid kompetanse fra legemiddelbransjen og internasjonal, kommersiell erfaring. Selskapet har en rådgivergruppe med eksperter i diabetes, patentrett og finans.
Planlegger børsnotering i 2023.

Invester nå