Skip to content

UTFORDRER OPTIKKBRANSJEN MED NORDISK MERKEVARE

Det finnes bare et norsk kontaktlinsemerke, og det bygges opp på Ila i Trondheim. Etter 15 år i optikkbransjen tok Magnus Hustad sjansen og etablerte en utfordrer i markedet - som nå har flere tusen kunder og 100% fokus på egen merkevare.

Vi er den eneste forhandleren av kontaktlinser i Norge som selger kun vår egen merkevare. Sargon har utviklet Vassklar spesielt for et nordisk marked og kontaktlinsene våre selges eksklusivt i nettbutikken Vassklar.no. Vi er også en av svært få aktører i kontaktlinsemarkedet som sender direkte fra eget lager i Norge, sier daglig leder Magnus Hustad i Sargon AS.

Før Sargon ble etablert var han ansatt i Bausch & Lomb med salgsansvar for kontaktlinser til hele Norden. I løpet av de 15 årene i optikkbransjen la han merke til at de fleste av oss fortsatt kjøper kontaktlinser i butikk hos optiker - eller på nett fra store, internasjonale aktører. Dermed var det klart for Magnus at det var god plass til en utfordrer i markedet.

Vi skal bidra til en bekymringsfri hverdag for brukere av kontaktlinser og briller i Norden. Allerede siden lanseringen av Vassklar i mars 2020 har vi fått flere tusen fornøyde kunder på abonnement av kontaktlinser. Men vi gir oss ikke der og skal i 2022 utvide produktporteføljen med to typer spesial linser samt en spennende prøve kolleksjon bestående av brilleglass og innfatninger, sier daglig leder Magnus Hustad i Sargon AS.

Den overordnede ambisjonen for Sargon er å bli en betydelig aktør og forhandler av optikk produkter, ikke bare i Norge - men i hele Norden. Og bare her i landet er kontaktlinsemarkedet verdt over 1 milliard kroner totalt.

Vi skal oppnå 5% markedsandel innen 2025, noe som vil gi oss en omsetning på over 42 millioner kroner. Per nå er vi rigget for sterk kundevekst med en liten og smidig organisasjon som holder driftskostnadene nede, men ønsker flere investorer på laget for å kunne øke trykket på produktutvikling, markedsføring og videreutvikling av vår egen digitale salgskanal. Derfor åpner vi nå for emisjon på Folkeinvest, sier daglig leder Magnus Hustad i Sargon AS.


Sargon AS skal hente kapital. De er eneste forhandler av kontaktlinser med 100% fokus på egen merkevare, utviklet spesielt for Norden. Les hele investeringstilbudet her:

Les mer og invester