Skip to content

Bobler, Boots & Børs

Hoveddelen av Norges investorer, gründere og ledere er menn. Norge blir litt fattigere når halvparten av befolkningen er underrepresentert i disse rommene.

Likevel ser vi en trend; flere kvinner starter nye virksomheter, leder virksomheter og investerer. Vi tror de gode arenaene der vi kan møtes, kvinner som menn, og ha de gode samtalene for inspirasjon, kan være med på å fortsette trenden i riktig retning.

Derfor inviterer vi til første utgave av vårt kvartalsvise arrangement, Bobler, Boots & Børs.

Første arrangement for 2023 avholdes 2. mars kl.18:00 i Roccamore sine lokaler i Oslo sentrum. Under arrangementet kan du høre inspirerende kvinner fortelle sine historier og dele sine perspektiver og snakke med likesinnede menn og kvinner.

Arrangementet er gratis og det er begrenset med plasser, så du bør være tidlig ute med å booke deg en plass.

Påmelding

4-1

Elizabeth Matre-Aas er seriegründer og har startet flere selskap i designbransjen. Med verdifull erfaring i bagasjen, er hun nå i gang med utviklingen av rekrutteringsselskapet Skogstad&Co. Hun brenner for å bringe bra mennesker sammen og har et spesielt engasjement for mangfoldsledelse. 

Gjennom sin karriere har hun gjort seg flere erfaringer som i den senere tid har blitt spesielt viktige perspektiver i arbeidet med mangfold og rekruttering. Det handler om mennesker, makt og mot. Dette er det hun vil snakke om under Bobler, Boots & Børs!

5

Selda Ekiz er medeier og ambassadør i STAS for barn, en sømløs og smart utleietjeneste av barneklær og utstyr. Selda er over gjennomsnittet bærekraftsinteressert og opptatt av det grønne skiftet. Med sin kunnskap og erfaring med å formidle viktige samfunnskritiske temaer, samt troverdigheten følgerne hennes viser, er hun en perfekt brikke med i STAS.

Det er ingen ukjent sak at klesindustrien utgjør et stort problem for miljøet. Bare i Norge blir det født over 50.000 barn hvert år. Disse vokser i rekordfart og er superforbrukere fra dagen de blir født. STAS starter der forbruket er aller størst, nemlig med barneklær.

Selda kommer til Bobler, Boots & Børs for å fortelle mer om hvordan de har bygd et sirkulært selskap og hvordan de har etablert en aksjonærmasse med over 65% kvinner!

Påmelding

6

Henriette Wiken Lund er gründer og daglig leder i Vandre. Etter flere år som innkjøpssjef i sportsbransjen, så hun sitt snitt til å skape en endring i norsk tekstilindustri. Hun har svært god kjennskap til driverne bak norsk retail, og jobber nå på lag med sterke merkevarer for å skape sirkulære forretningsmodeller.

Hun kommer til Bobler, Boots & Børs for å fortelle om hvordan man kan bygge en symbiose mellom det kommersielle og det bærekraftige hos aktører i tekstilindustrien!

Vandre skal snart hente frisk kapital, og kanskje du også får høre noe om hvordan nettopp du kan bli investor i Vandre!

3

Christine Kvaalen er co-founder i Stack by me, den nye investerings-appen rettet mot nybegynnere. Med erfaring fra sterke merkevarer som Chanel, Gucci og Vita, har hun vært en essensiell brikke i det å skape en investeringsapp som føles ut som et sosialt medium og kobler sammen brukerne i et stort community. 

Det er et stort kapitalgap i Norge og over 55% av Norges befolkning investerer ikke i dag. Dykker en ned i disse tallene finner man at kvinner er underrepresentert. Under Bobler, Boots & Børs forteller Christine mer om Stack og hvordan de har benyttet sosiale medier til å engasjere en ny målgruppe innenfor finans – nemlig kvinner. Hun vil også knytte noen ord til hvordan de gjennomførte en vellykket emisjon sammen med Folkeinvest i november 2022.

Påmelding