Skip to content

Åse Straume Lindbak går til Folkeinvest for å styrke selskapets arbeid i den eksplosive vekstfasen

Åse er tilsatt som kontorsjef i Folkeinvest. Hun har mange års erfaring som administrator fra mange forskjellige bransjer. Hun var i 2015 med på å etablere universitetsinkubatoren NTNU Accel, der hun trådde inn i rollen som inkubatorleder når innovasjonsselskapet var etablert. Hun bidro med dette arbeidet til å skape vekst i Trøndelagsregionen gjennom å bidra til nystartede selskapers utvikling.  

Ringen er sluttet når jeg avslutter min karriere i et av de selskapene vi var med å bidra til utviklingen av gjennom min rolle som inkubatorleder i NTNU Accel, uttaler Åse, før hun legger til:  

Jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne muligheten til å være med å fortsette utviklingen av Folkeinvest sammen med en super gjeng av unge, fremadstormende og kompetente mennesker. 

Øyvind Fries, daglig leder i Folkeinvest, er stolt av selskapets nyeste tilskudd:  

Åse er en spesielt hyggelig dame, som sprer godt humør og samtidig er svært kompetent innen sitt domene. Med Åse på laget er de ansatte i de tryggeste hender, og kan møte på en jobb svært godt tilrettelagt for å levere våre tjenester.

Screenshot 2021-05-16 at 23.58.06Bilde: Øyvind Fries, daglig leder i Folkeinvest

Gjennom en årrekke i trøndersk næringsliv har Åse opparbeidet seg et stort nettverk i Midt-Norge som Folkeinvest nå gjør seg nytte av.

Det er gøy å se at Folkeinvest fosser frem som det selskapet som er best til å tilrettelegge for innhenting av kapital til små og mellomstore bedrifter. Det blir en morsom og interessant reise vi skal være med på. Nye regulativer kommer fra EU, og vi står klare til å implementere og tilpasse oss det som måtte komme for å fortsette utviklingen og fremgangen.  Vi er med og bidrar til utvikling av norsk næringsliv, og tilrettelegger for selskapers vekst og norske arbeidsplasser. Det er et eventyr at jeg skal få være med på det, sier en optimistisk Åse.

I rollen som kontorsjef, vil Åse ha ansvar for alle våre kontorfasiliteter. Folkeinvest kan nå skilte med fysisk tilstedeværelse i Molde, Oslo og Trondheim, med et stort hovedkontor i Trondheim. Åse har hatt ansvar for renovering og innflytting i nytt stort kontorlokale på Solsiden i Trondheim, og vil fortsette med ansvaret for alle lokasjoner. Samtidig vil Åse få ansvar for alt av innkjøp i selskapet.

Jeg gleder meg til å bidra til at alle ansatte på Folkeinvest har de verktøyene, fasilitetene og ansatte som skal til for at vi skal utvikle oss til en verdifull partner for selskaper i vekst, avslutter Åse.