Skip to content

Tidligere verdenscup-vinner, Petter Schmidt, går til Folkeinvest

Folkeinvest har kapret nok et stjerneskudd til teamet, Petter Schmidt. Han startet hos oss etter å ha fullført sin mastergrad i finansiell økonomi ved handelshøyskolen NTNU.

- Petter viste seg tidlig i intervjuprosessen å være et unikt blad med høy motivasjon og ønske om å utgjøre en forskjell i kapitalmarkedet, sier Andreas Brunvoll, COO i Folkeinvest.

Petter har bakgrunn som toppiderettsutøver, og har fartstid som utøver på både landslag og private lag. Gjennom idrettskarrieren har han oppnådd svært gode resultater med seiere i både inn – og utland, med seier i verdenscup som høydepunkt.

- Tiden som proff syklist har gitt meg verdifull erfaring i evnen å være tålmodig, og forståelsen for at hardt arbeid over tid skaper de beste resultatene. Det er ingen snarvei til målet. Der har Folkeinvest og jeg felles verdier, og jeg mener mine verdier resonnerer godt med de jeg forstår at Folkeinvest står for, sier Petter.

Når sykkelen ble parkert for godt i garasjen, gikk han inn i sportsmarkedet og jobbet som innkjøper for Norges største sykkelbutikk. Han var ansvarlig innkjøper for produkter fra et bredt sortiment, og tilegnet seg internasjonal erfaring tilknyttet kontrakthåndtering og forhandlinger.

- Dette er erfaring vi allerede ser verdi av. Med sin høye arbeidskapasitet, nysgjerrighet og konkurranseinstinkt setter Petter høye krav til seg selv og tiltrekkes av nye utfordringer. Jeg er helt sikker på at Petter vil lykkes godt i rollen som tilrettelegger i Folkeinvest, sier Brunvoll før han legger til: 
- Han har en stå-på-vilje og er glad i løse caser og problemstillinger som krever kunnskap, samarbeid og nytenking. Det er en vinner-oppskrift i Folkeinvest.

Nå ser Petter frem mot å være med på å skrive det neste kapittelet av Folkeinvests suksesshistorie:

- Jeg ser frem til å bli godt kjent med alle kunnskapsrike kolleger og lære av deres erfaringer. Jeg gleder meg til hyggelige og hektiske dager med samarbeid, gode diskusjoner og ikke minst sammen jobbe målrettet for å oppnå de resultater og mål vi har satt for oss.