Skip to content

Norsk strikkeapp med brukervekst i over 150 land

Knit&Note har raskt etablert seg i strikkeverden med en estetisk og brukervennlig app som samler alt en strikkeentusiast trenger på ett sted. Brukermassen har vokst med over 100% så langt i 2023, og de nye tjenestene i Appen er forhåndssolgte på Kickstarter, hvor den raskt ble blant topp 1% mest forhåndssolgte Apper på Kickstarter noensinne, foran mer enn 11 000 andre i samme kategori. Det norske selskapet forener det tradisjonelle håndverket med moderne teknologi og har fanget oppmerksomheten til over 120.000 brukere i mer enn 150 land.

Markedet Knit&Note har etablert seg i forventes å vokse med 70% fra 2021 til 2031, ifølge Business Research Insights. Grunnleggeren, Anne Emilie Fosse, har skapt et digitalt strikkefelleskap der brukere kan organisere garn, pinner, oppskrifter og prosjekter, og dele sin skaperglede globalt, forteller Kjartan Fosse, Co-Funder og CCO.

Kjærlighet ved første blikk

"It struck me straight away that Knitandnote was something new and different when I first tried it - and I loved it," sier Dr. Nora Gottbrath, tekstredaktør og tidligfase investor. Etter å ha navigert gjennom en rekke verktøy som bare delvis oppfylte hennes behov, oppdaget Dr. Gottbrath at Knit&Note var en åpenbaring. "I have previously done some early-stage investments, so after looking at their Kickstarter and understanding the future direction of the app as well - I contacted them to see if I could invest. Now I’m happy to say that I’ll be both a user and a shareholder."

"Det er helt tydelig at brukerne ønsker tjenestene våre. Kostnaden per bruker er lav, og blant premimbrukerne har vi kun 2% churn, som er veldig lavt for denne type tjenester", sier Fosse og fortsetter:

"Brukerbasen har allerede lagt inn prosjekter verdt over 200 millioner NOK i garn. Knit&Note utvikler nå en integrert garnbutikk og vil snart tilby tilgang til et bibliotek av strikkeoppskrifter gjennom en streamingmodell. Selskapet opplyser at de har etablerte avtaler med over 30 ulike oppskriftsdesignere, og avtaler på plass knyttet til både garn og logistikk. På bakgrunn av aktiviteten til brukerne får selskapet god innsikt i brukspreferanser og markedstrender, noe som legger til rette for personlig tilpassede kjøpsopplevelser."

Strikkerevolusjon 

"Bærekraft, DIY og teknologi har vært en drivkraft for selskapets vekst og den økende populariteten til slow-fashion har gjort strikking og hekling til en global bevegelse. Globalt har videoer om strikking og hekling over 30 milliarder visninger på TikTok. I en verden hvor digital innovasjon former forbrukerens forventninger, henger mange selskaper i strikke- og hekleindustrien fortsatt bak. Knit&Note har nøye identifisert denne mangelen og tilbyr en helhetlig løsning gjennom en app som leverer en sømløs brukeropplevelse og fjerner friksjon", sier Anne Emilie Fosse, gründer og CEO i Knit&Note

Knit&Note er mer enn bare en app; det er et eksempel på innovasjon i et marked som henger bak digitalt. Murshid M. Ali, investor og gründer av flere selskaper, er stolt aksjonær som tidlig kom inn på eiersiden. "Markedet til Knitandnote var helt ukjent for meg, men et behov for bedre tjenester i et stort nisjemarked som rett og slett virket oversett, fanget min oppmerksomhet," deler Ali. Troen på teamet og fornøyde brukere overbeviste ham om at Knit&Note ikke bare fyller et tomrom, men også utvider horisonten i et marked som er klar for en oppdatering.

Fra tradisjon til innovasjon

Med planer om å akselerere veksten og ambisjoner om å nå enda lengre i det globale markedet, inviterer de nå investorer til å bli med på en reise preget av kvalitet, kreativitet og bærekraft. Å investere i Knit&Note er å investere i en fremtid der håndverk møter teknologi, og tradisjon møter innovasjon.

"Bidra med å forme morgendagens digitale strikkeverden og invester i fremtiden med Knit&Note", avslutter Kjartan Fosse. 

 

Les investeringstilbudet

 

Før du kjøper aksjer, bør du forstå risikoen dette innebærer. Ikke invester mer enn det du kan tape.