Skip to content

Folkeinvest jakter nye digitale hoder!

I sommer ble det annonsert at Folkeinvest erverver Monio og at SR-Bank blir storaksjonær i Folkeinvest. Når regulatoriske godkjenninger på plass, er vi klare til å levere tjenester innen emisjoner i unoterte aksjer, lån og en rekke tilleggstjenester. For å takle våre nåværende og fremtidige behov og oppgaver, lyser vi ut tre spennende stillinger: infrastruktur-utvikler, fullstack TypeScript-utvikler og forretningsanalytiker

Dine muligheter, vår visjon

Folkeinvest-gruppen satser stort på å utfordre finansnæringen, og for å oppnå dette trengs dyktige medarbeidere på vårt lag. 

- Vi investerer videre for å forme fremtiden. Vil du være med?, sier CPO, Ida Nordahl.

Screenshot 2022-03-30 at 14.22.21BILDE: Ida Nordahl, CPO i Folkeinvest, leter etter nye lagspillere

Det digitale teamet jobber med alt fra å utforske nye konsepter og utvikle nye produkter, til å forbedre eksisterende løsninger. Alt krever bredt samarbeid med resten av organisasjonen, som skaper en variert arbeidshverdag. Til det digitale teamet søker Nordahl to kompetente resurser:

- TypeScript-utvikleren vil jobbe tett med Folkeinvest-produktene. Vi har flere konkrete utviklingsløp gående som skal gjøre at prosessene for våre utstedere og investorer blir enda bedre. I tillegg har vi mye spennende på «tegneblokka» som vår nye utvikler skal få bringe til live, sier Nordahl, før kommende CTO, James Larsen, legger til:

- På infrastruktur-siden ser vi et svært stort potensiale ved å få til et godt og felles oppsett for de snart tre selskapene i Folkeinvest-gruppen. Her vil infrastruktur-utvikleren få et stort ansvar knyttet til å kartlegge hva som er mest hensiktsmessig for gruppen som helhet, og selvfølgelig implementere løsningen som velges på en god måte.

IMG_9836_jpgBILDE: James Larsen, kommende CTO i Folkeinvest-gruppen, gleder seg til nye utfordringer med nye utviklere på laget

Sammen med resten av den digitale gjengen skal de nye posisjonene være med på å lage realitet ut av gruppens visjoner. På veien vil du lære og utvikle deg sammen med Folkeinvest. 

- Noe har vi allerede kartlagt og et relativt klart bilde på hvordan vi skal løse teknisk, sier Larsen, mens andre ting har vi så langt bare på lista over problemstillinger som vi vet vi vil møte på fremover. Jeg gleder meg til å få flere utviklere med på laget som kan være med på å ta gode valg. 

Les mer

 

_MG_7158-1-1

 

Analyse for fremtiden

Overgangen fra tre selskaper til et finanskonsern gir en hel rekke spennende spørsmål og muligheter. De beslutninger som tas inn i fremtiden, skal være forankret i datagrunnlag og analyser. Derfor søker Folkeinvest også en sulten forretningsanalytiker som kan spille an avgjørende rolle i denne datadrevne visjonen. 

- Vi har et enormt datagrunnlag som kan brukes til å lage spennende analyser. Hvilket vær skaper flest investeringer? Hvordan type folk investerer mest i havrom? Det er uante hypoteser som kan testes ut og gi grunnlag for gode beslutninger for konsernet, sier Nordahl, før hun avslutter med en oppfordring: 

- Føler du deg klar for å være med på å disruptere en bransje som er overmoden for fornyelse, er Folkeinvest den riktige arbeidsplassen. Søk nå!

Les mer