Skip to content

500.000 gir opp sin jevnlige trening hvert år - Løpetrening.no mener de har løsningene for alle!

Med over 50 online og skreddersydde treningsprogrammer opplever Løpetrening.no nå stor vekst i medlemsmasse og RR-basert omsetning. Nå skal de satse videre!

Folkeinvest har tatt en prat med Andreas Gossner, daglig leder i Løpetrening.no, i forbindelse med selskapets pågående kapitalutvidelse (Les investeringstilbudet her).

Andreas er opptatt av at hver enkelt skal kunne følge faglig oppbygde treningsprogrammer som strukturerer hver treningsuke, hver treningsøkt og der treningen er tilpasset med utgangspunkt for hver enkelt person, herunder den enkelte sitt nivå og ambisjoner. Som medlem betaler man kr 99,- pr uke for å følge sitt nivåtilpassede treningsprogram – og man får tildelt en egen online PT som støttespiller og mentor.

- Selskapet vårt har altså en RR-basert (fast betalingstrekk pr uke) omsetningsmodell. Potensialet i lønnsomhet pr medlem øker uke for uke, måned for måned og år for år. I 2024 skal vi omsette for ca 15 mNOK, med en prognose på 4,7mNOK i overskudd. Alt dette kan jo hver enkelt lese mer om i investeringstilbudet, sier Gossner.

Løpetrening AS
Gründet i 2019 som et av landets første fullskala web-baserte treningstjenester
Tilbyr over 50 online skreddersydde programmer
Innebærer oppfølging med egen PT
Tilbyr kostholdsprogrammer med egen kostholdsveileder
Tilbyr treningsleir/turer til Fuerteventura høst/vinter
Tilpasser også trening for bedrifter

Videre legger Gossner til noe han mener Løpetrening.no har truffet svært godt med:

- Alle våre medlemmer – uansett hvilket treningsprogram de følger eller hvilket nivå de har som utgangspunkt – får tildelt sin egen online PT som de kan sparre med, stille spørsmål til underveis og som fungerer som både motivator og fagperson for medlemmet.

Løpetrening.no mener de har løsningene på plass for alle de som ikke trener, eller de som gir opp treningen etter bare noen uker!

Andreas forteller ivrig om alle som gir opp egen trening etter bare få uker - og trekker spesielt frem alle de som aldri kommer i gang med egen trening:

- De aller fleste av disse «vet» jo at trening fører til bedre fysisk helse, mer overskudd, det minsker risikoen for sykdom og fremmer humøret. Bare for å nevne noe.    

CD7A8018

Andreas kan videre fortelle at det hvert år arrangeres godt over 2000 mosjonsløp i Norge – og at disse samler over 500.000 påmeldte. Tallene er hentet og beregnet utifra terminlisten til Kondis (norsk organisasjon for kondisjonsidrett).

- Det kjedelige er likevel at anslagsvis like mange har som mål å komme i gang, de starter å trene, mosjonere, gå faste runder i raskt tempo, de jogger og løper. Altfor mange av disse gir likevel opp etter bare kort tid – eller kommer kanskje ikke i gang i det hele tatt. Noen holder ut 1-2 uker – andre gir opp etter 5-6 uker, sier Andreas, før han legger til;

- Mitt og vårt mål er derfor å dele vår kunnskap om riktig type trening med medlemmene. Vi har flere verktøykasser å ta av når utfordringene dukker opp, når motivasjonen svikter, når små-vondter og skader oppstår og så videre. Vi har alle løsningene og verktøyet som trengs for at man fortsetter med treningen der man ellers kanskje ville gitt opp!

Gründerne bak Løpetrening.no, Andreas Gossner og Marcus Johnsen, har et klart og tydelig ønske å gjøre noe for alle disse. I 2019 gründet de et av landets første fullskala web-baserte treningstjenester via Løpetrening.no, og skal nå styrke selskapet vesentlig der «folket» inviteres inn på eiersiden i den pågående kapitalutvidelsen. Investeringstilbudet kan du lese allerede i dag, og du har også muligheten til å kjøpe aksjer.

Les investeringstilbudet og invester

- Fra første til andre driftsår har selskapet triplet omsetningen. Til nå i 2022 fortsetter medlemsveksten og omsetningen, og veien videre ser svært lys ut, sier Andreas.

Andreas forteller også at selskapet nå har fått innvilget økonomisk tilskudd fra Skattefunn og Norsk Forskningsråd slik at selskapet kan videreutvikle sine varierte treningstilbud og fremme fysisk helse.

 

Løpetrening AS inviterer «folket» inn på eiersiden – enten man vil investere og kjøpe aksjer for kr 1000, 3000,- eller 5000,-. Eller om man satser større og vil investere 50.000,-, 100.000,- eller enda mer. 

- I forbindelse med den pågående kapitalutvidelsen verdsettes selskapet til 9,25 millioner (tilsvarer en aksjepris på kr 62,25 pr aksje). Med økonomisk støtte fra Skattefunn og Forskningsrådet satser selskapet på å bli markedsledende innen nettbasert trening innen tre til syv år, sier Gossner, før han legger til: 

- Kort fortalt mener vi i Løpetrening.no å ha løsningene og oppskriftene på at færre gir opp treningen når de først ser og oppdager løsningene på problemene som tidligere har ført til at de har gitt opp. Dette mener vi at vi er på god vei til å ta gode markedsandeler på!

Avslutningsvis ønsker han alle og enhver velkommen inn på eiersiden i Løpetrening AS.